Φυτιλής Ευάγγελος - Συμβολαιογραφείο Λάρισα - Αγοραπωλησίες - Γονικές Παροχές - Προσύμφωνα

9856 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 29
Περιοχή: Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410535449
Κινητό: 6972828893
Τ.Κ.: 41222
Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
Fax: 2410532251
Υπεύθυνος: ΦΥΤΙΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://fitilis.4ty.gr
Το συμβολαιογραφείο του κ. Φυτιλή Ευάγγελου βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και παρέχει τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη και άμεση εξυπηρέτησή σας. Σας παρέχουμε συμβουλές φορολογικής φύσεως και προτείνουμε λύσεις, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι ενέργειες που θα προβείται, να είναι και νομικά άρτιες και οικονομικά επωφελέστερες για εσάς. Σας βοηθάμε στην επιλογή σας, αναλύουμε μαζί σας τις αστικές και φορολογικές συνέπειες των διαφόρων λύσεων κ...
9856 Επισκέπτες:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 29, Λάρισα

9856 Επισκέπτες:

Το συμβολαιογραφείο του κ. Φυτιλή Ευάγγελου βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και παρέχει τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Σας παρέχουμε συμβουλές φορολογικής φύσεως και προτείνουμε λύσεις, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι ενέργειες που θα προβείται, να είναι και νομικά άρτιες και οικονομικά επωφελέστερες για εσάς. Σας βοηθάμε στην επιλογή σας, αναλύουμε μαζί σας τις αστικές και φορολογικές συνέπειες των διαφόρων λύσεων και υπολογίζουμε τα συναφή με τη συναλλαγή σχετικά έξοδα, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά σας (πωλητών, αγοραστών, κληρονόμων, εταίρων κλπ). Σας προσφέρουμε επίσης τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές.

Αναλαμβάνουμε για εσάς όλη την προεργασία για την κατάρτιση των συβολαιογραφικών πράξεων και την συγκέντρωση όλων των πιστοποιητικών που χρειάζονται από διάφορες υπηρεσίες (εφορίες, δήμους, κτηματολογικά γραφεία, πολεοδομίες, Ι.Κ.Α., Ο.Α.Ε.Ε. κ.λ.π.). Την μεταγραφή των συμβολαίων στα αρμόδια υποθηκοφυλακεία, ή την καταχώρησή τους στα αρμόδια κτηματολογικά γραφεία. Για τις περιοχές, που βρίσκονται υπό κτηματογράφηση συντάσσουμε τα κατάλληλα έγγραφα και τα καταθέτουμε στην αρμόδια υπηρεσία.

Σε περίπτωση, που αδυνατείτε για λόγους υγείας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο να μεταβείτε στο γραφείο μας για την υπογραφή κάποιας πράξης ή συμβολαίου, μεταβαίνουμε εμείς στην οικία σας ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε.

Υπηρεσίες

Φυτίλης Ευάγγελος Αγοραπωλησίες
Φυτίλης Ευάγγελος Γονικές Παροχές
Φυτίλης Ευάγγελος Προσύμφωνα
9856 Επισκέπτες:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 29
Λάρισα

Τηλέφωνο: 2410535449
Κινητό: 6972828893

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: